Política de privacitat

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de AXONDIGITAL i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privadesa de l'Usuari en tot moment i de no demanar informació innecessària. A continuació, us proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privadesa en relació amb les dades personals que demanem, explicant-vos:

 • Qui és el responsable del tractament de les vostres dades.
 • Per a quines finalitats demanem les dades que us sol·licitem.
 • Quina és la legitimació per al tractament.
 • Durant quant de temps els conservem.
 • A quins destinataris es comuniquen les vostres dades.
 • Quins són els vostres drets.

Responsable:

Axon Arquitectura Digital S.L.U (B43765379)

C/ Dels Ponts 9, 43470 La Selva del camp (Tarragona)

@axondigital.net

Finalitats, legitimació i conservació dels tractaments de les dades enviades a través de:

FORMULARI DE REGISTRE:

 • Finalitat: Donar-lo d'alta com a usuari i permetre-li l'accés als serveis reservats a usuaris registrats de la nostra web i informar-lo dels nostres productes i serveis, així com enviar-li comunicacions comercials dels nostres productes i serveis inclusivament per mitjans electrònics.
 • Legitimació: Consentiment de l'usuari. Interès legítim del responsable a mantenir informats els seus clients sobre els seus productes i serveis.
 • Conservació: Fins que l'usuari registrat sol·liciti la baixa i posteriorment durant els terminis legalment previstos. Enviaments comercials: fins que l'usuari sol·liciti la baixa.

FORMULARI DE COMPRA:

 • Finalitat: Gestionar les comandes de compra i informar-lo dels nostres productes i serveis, inclusivament per mitjans electrònics.
 • Legitimació: Execució del contracte de venda i interès legítim per informar els nostres clients sobre els nostres productes i serveis.
 • Conservació: Mentre duri la relació contractual i, finalitzada aquesta, durant els terminis de conservació exigits legalment per atendre eventuals responsabilitats i posteriorment durant els terminis legalment previstos. Enviaments comercials: fins que l'usuari sol·liciti la baixa.

ENVIAMENT DE CORREUS ELECTRÒNICS:

 • • Finalitat: Contestar les seves sol·licituds d’informació, atendre les seves peticions i respondre les seves consultes o dubtes.
 • • Legitimació: El consentiment de l'usuari en sol·licitar-nos informació a través de l'adreça de correu electrònic.
 • • Conservació: Fins una vegada contestada la vostra petició per correu electrònic, si no heu generat un nou tractament.

SUBSCRIPCIÓ A LA NOSTRA NEWSLETTER:

  • Finalitat: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
  • Legitimació: El consentiment de l'usuari en subscriure's als nostres enviaments comercials i/o newsletters.
  • Conservació: Fins que l'interessat revoqui el consentiment i sol·liciti la baixa del servei.

Obligació de facilitar-nos les vostres dades personals i conseqüències de no fer-ho.

El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys, o si escau, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.

Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les seves sol·licituds i/o prestar-li els serveis que pugui contractar, per la qual cosa, si no ens les facilita, no podrem atendre'l correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.

Destinataris de les vostres dades

Les vostres dades són confidencials i no se cediran a tercers, llevat que hi hagi obligació legal.

Drets en relació amb les vostres dades personals

Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan aquest s'hagi atorgat per al tractament de les dades. En cap cas, la retirada d'aquest consentiment condiciona l'execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.

Igualment, pot exercir els drets següents:

  • Sol·licitar l'accés a les vostres dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.
  • Sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per als quals van ser recollides.
  • Sol·licitar la limitació del tractament en determinades circumstàncies.
  • Sol·licitar l'oposició al tractament de les vostres dades per motius relacionats amb la vostra situació particular.
  • Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos previstos a la normativa.
  • Altres drets reconeguts a les normatives aplicables.

On i com sol·licitar els seus Drets: Mitjançant un escrit dirigit al responsable a la seva adreça postal o electrònica (indicades a l'apartat A), indicant la referència 'Dades Personals', especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.

En cas de divergències amb l'empresa en relació amb el tractament de les vostres dades, podeu presentar una reclamació davant l'Autoritat de Protecció de Dades (www.agpd.es).

Cookies

Aquesta pàgina web utilitza galetes tècniques, de personalització, d'anàlisi i publicitàries, pròpies i de tercers (Google Analytics), que en cap cas tracten dades de caràcter personal, però capten hàbits de navegació per a fins estadístiques i publicitàries.

Per això, en accedir a la nostra web, en compliment de l'article 22 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació, en tractar cookies d'anàlisi i publicitàries, us hem sol·licitat el vostre consentiment per al seu ús i facilitat informació d'aquestes, que en tot cas, s'instal·laran passat un termini de temps prudencial perquè l'usuari tingui temps de decidir prestar el consentiment o no.

Seguretat de les vostres dades personals

Amb l'objectiu de salvaguardar la seguretat de les vostres dades personals, us informem que hem adoptat totes les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la vostra alteració, pèrduda, i tractaments o accessos no autoritzats.

Actualització de les vostres dades

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació, en cas contrari, no responem de la seva veracitat.

No ens fem responsables de la polĂ­tica de privadesa respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

Aquesta Política de Privadesa pot ser modificada per adaptar-les als canvis que es produeixin a la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a travès d'aquesta Web.

Nosaltres

És una empresa de l'àmbit de les noves tecnologies que es dedica a dissenyar, implantar i mantenir sistemes informàtics i de telecomunicacions exclusivament per al sector professional.

Xarxes socials